naslovna

Na vrh

O NAMA

Djelatnici tvrtke ENERGO FLUID d.o.o. od 2009. godine provode mjere uljnog servisa u Hrvatskoj i imaju bogate reference prije svega u energetici (HEP Proizvodnja, HEP-ODS, Monting, ZRE Katowice, AD Plastik, Brodosplit, TE-TOL, Feal...) i transportnoj tehnici (Konzorcij CRO-TRAM, Končar – KEV, HŽ Infrastruktura...)

Nastavlja se trend minijaturizacije komponenti i sustava. Istodobno se mora postići sve bolja izvedba uz maksimalnu učinkovitost. Time se povećavaju zahtjevi za nadziranje i obradu radnih fluida. U počecima obrade fluida sporadično ili preventivno čišćenje smatralo se dovoljnim. Danas je potrebno sustavno servisiranje fluida koje je prilagođeno zahtjevima fluida i sustava. Time se štiti produktivnost, sprječavaju se zastoji strojeva te se smanjuju troškovi rada. Uz sveobuhvatan izbor senzora, sistema, pogonskih jedinica, filtarskih elemenata za fluide te laboratorijske opreme i usluga, ENERGO FLUID d.o.o. može vam pružiti podršku u stručnom inženjeringu za fluide. Te usluge imaju uporište u godinama iskustva u gotovo svim industrijama i primjenama.

Prednosti za kupca: produljuju se intervali za održavanje, pravodobno se utvrđuju kritični strojni uvjeti, zaštita od neopravdanih pritužbi, temelj za zajamčeni koncept dostupnosti, raspored održavanja itd., smanjenje troškova životnog ciklusa (LCC), poboljšanje radnog vijeka komponenti i filtara sustava, veća dostupnost stroja, dulji intervali promjene ulja, odgovorno upravljanje resursima, smanjenje troškova kao rezultat manje proizvodnje otpada, utvrđivanje i eliminiranje slabih točki u procesima, smanjenje kvarova tijekom proizvodne faze, optimizacija procesa unutarnjeg i vanjskog upravljanja.

Filtriranje ulja,Analiza ulja

Saznajte sve o našim proizvodima i uslugama.

REFERENCE

KEV d.d.

Puštanje u rad i održavanje hidrauličkih kočionih sustava i sustava sekundarnog ovjesa niskopodnih tramvaja KONČAR TMK22xx, TMK23XX i TMK23XX-LT.

Uljni servis-dijagnostika, filtriranje sušenje i nadzor transformatorskog ulja

HEP ODS-ELEKTROJUG Dubrovnik
HŽ Infrastruktura d.o.o.

Uljni servis-dijagnostika filtriranje i nadzor
turbinskog ulja i hidrauličkog ulja

TE-TO Zagreb

TE-TO Osijek

TE Trbovlje

TETOL Ljubljana

TE-Rijeka

HE Peruća

AD Plastik

NE Krško

KTE Jertovec

GHE Orlovac

TE Plomin

Spačva d.d.

KPA Unicon

Luka Ploče

C.I.O.S. MBO Varaždin

Đuro Đaković montaža d.o.o.

Tehnix d.o.o.

Radin print d.o.o.

Impol – TLM d.o.o.

Feal

PARTNERI

Zastupanje i distribucija:

filtertechnik
dimas
donaldson
pall
filterdienst
hypro

Partner i suradnik:

Laboratorijske analize svih vrsta industrijskih ulja u suradnji s renomiranim europskim laboratorijima:

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite.